Béda révisi "Kécap"

1 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
[[Gambar:Kecap manis & kecap asin.jpg|right|250px|Kécap Amis jeung Kécap Asin]]
 
'''KecapKécap''' nya éta cairan hasil [[ferméntasi]] bahan [[nabati]] atawa [[héwani]] anu miboga [[protéin]] luhur di jero larutan [[uyah]]. Kècap boga warna coklat kolot, kaangseu has, rasa asin sarta bisa ngasedapkeun rasa masakan. Bahan baku kecap nya éta [[kedelai]] atawa lauk rucah. Anu panglobana dikokolakeun jadi kecap nya éta [[kedelai]].
 
 
886

éditan