Béda révisi "Obrolan pamaké:DiN"

470 bita ditambahkeun ,  14 tahun yang lalu
m
→‎Re:Kodepos: tambih bingung
m (Re:Kodepos)
m (→‎Re:Kodepos: tambih bingung)
 
teu acan ngartos maksadna, nyalin kamana? -- <font color="2B7A2B">[[Pamaké:Irwangatot|° kang iwan °]]</font> <sup><font size="4">[[User talk:Irwangatot|<span class="Unicode">&#9997;</span>]]</font></sup> 01:46, 20 Séptémber 2006 (UTC)
:[[Wikipedia:bot|Bot]] di dieu nyaeta angé [[m:Using_the_python_wikipediabot|pywikipedia]] nu husus di damel di wiki, upami maluruh di PT.POS [[Indonésia]] ....[[Gambar:Confused.png]]... <br> kapungkur abdi tos ngirim Surélék kango nyuhungkeun data langsung, tapi teu aya waleuran.. --<font color="2B7A2B">[[User:Irwangatot|° kang iwan °]]</font> <font size="4">[[User talk:Irwangatot|<span class="Unicode">&#9997;</span>]]</font> 18:38, 10 Nopémber 2006 (UTC)
12.294

éditan