Béda révisi "Tony Tony Chopper"

46 bita dipupus ,  8 tahun yang lalu
m
Gambar Rooph.jpg dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Denniss
m (Gambar Chopper-transformation.jpg dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Denniss)
m (Gambar Rooph.jpg dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Denniss)
[[Gambar:Rooph.jpg|thumb|200px|right|Chopper]]
'''Tony Tony Chopper''' nya éta salah sahiji karakter fiksi dina [[Anime]] jeung [[Manga]] [[One Piece]].<ref name="Chopper">[http://id.wikipedia.org/wiki/Tony_Tony_Chopper Chopper]</ref> Chopper nya éta [[Dokter]] dina kelompok [[Bajak Laut Topi Jerami]], ogé anggota ka-6 dina éta kelompok.<ref name="Chopper"/>
==Biograpi==
1.630

éditan