Béda révisi "Tony Tony Chopper"

32 bita dipupus ,  8 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (Gambar Walk_Point.png dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Denniss)
Sabada maotna Dokter Hiluluk, Chopper di asuh ku [[Dokter Kureha]].<ref name="Chopper"/> Didinya Chopper di ajarkeun [[Élmu Kedokteran]] ku Kureha.<ref name="Chopper"/> Hiji poé Chopper nyieun hiji obat anu teu kahaja ka dahar ku manéhna, tuluy wujud manéhna robah teu puguh rupana, ieu kajadian téh cikal bakalna "Rumble Ball" anu di paké Chopper pikeun gelut jeung musuhna.<ref name="Chopper"/>
==Galeri==
<gallery></gallery>
 
==Rujukan==
{{reflist}}
484

éditan