Béda révisi "Tony Tony Chopper"

56 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
[[Gambar:Makan.png|thumb|200px|right|Tony tony Chopper]]
'''Tony Tony Chopper''' nya éta salah sahiji karakter fiksi dina [[Anime]] jeung [[Manga]] [[One Piece]].<ref name="Chopper">[http://id.wikipedia.org/wiki/Tony_Tony_Chopper Chopper]</ref> Chopper nya éta [[Dokter]] dina kelompok [[Bajak Laut Topi Jerami]], ogé anggota ka-6 dina éta kelompok.<ref name="Chopper"/>
==Biograpi==
484

éditan