Béda révisi "Sakha"

54 bita dipupus ,  9 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
:''Pikeun resénsi sastra [[weda]] dina agama [[Hindu]], tempo [[Sakha (weda)]]''
[[Image:RussiaSakha2005.png|200px|right|Lokasi Républik Sakha di Rusia]]
[[Image:Sakha-flag.png|thumb|250px|right|Bandéra Sakha]]
 
[[Image:SahaCoatofArms.png|thumb|100px|right|Lambang Sakha]]
'''Sakha''' mangrupakeun ngaran [[Subjék Féderal Rusia]]. Subjék ieu miboga luas wewengkon 3.103.200 km² jeung mangrupakeun subjék panggedéna di [[Rusia]]. Populasina nya éta 949.280 jiwa ([[2002]]). Ibu kotana nya éta [[Yakutsk]].
 
7.258

éditan