Béda révisi "Blur"

380 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar '''Blur''' nya éta grup musik asal Inggris anu dibentuk taun 1989 di Colchester, Inggris<ref name="kapanlagi">[[http://selebriti.kapanlagi.com/hollywood/b/blur/ B...)
 
 
'''Blur''' nya éta grup musik asal [[Inggris]] anu dibentuk taun [[1989]] di [[Colchester]], Inggris<ref name="kapanlagi">[[http://selebriti.kapanlagi.com/hollywood/b/blur/ Blur-Kapanlagi.com]] (diaksés tanggal 26 Oktober 2011)</ref>. Personil Blur ayeuna diantarana: [[Damon Albarn]] salaku vokalis/keyboardis, [[Graham Coxon]] salaku gitaris jeung ''back-vokal'', [[Dave Rowntree]] salaku drummer, jeung [[Alex James]] salaku bassis<ref name="kapanlagi"></ref>. Taun [[2002]]-[[2006]] ieu grup musik sempet bubar, sabab Coxon kaluar ti Blur. tapi ngahiji deui dina konsér reuni tanggal [[2 Juli]] [[2009]]<ref name="kapanlagi"></ref>
 
==Poto Personil==
<gallery>
Flickr Damon Albarn .jpg| Damon albarn
Graham coxon.jpg| Graham Coxon
Blur Newcastle 2009 James.jpg| Alex James
Dave Rowntree at Release The Music.jpg| Dave Rowntree
</gallery>
 
==Référénsi==
986

éditan