Béda révisi "Blur"

479 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
 
[[Gambar:Blur_Concert_Hyde_Park_3_July_2009_(02).jpg|thumb|300px| Konsér Blur di Hyde Park]]
'''Blur''' nya éta grup musik asal [[Inggris]] anu dibentuk taun [[1989]] di [[Colchester]], Inggris<ref name="kapanlagi">[[http://selebriti.kapanlagi.com/hollywood/b/blur/ Blur-Kapanlagi.com]] (diaksés tanggal 26 Oktober 2011)</ref>. Personil Blur ayeuna diantarana: [[Damon Albarn]] salaku vokalis/keyboardis, [[Graham Coxon]] salaku gitaris jeung ''back-vokal'', [[Dave Rowntree]] salaku drummer, jeung [[Alex James]] salaku bassis<ref name="kapanlagi"></ref>. Taun [[2002]]-[[2006]] ieu grup musik sempet bubar, sabab Coxon kaluar ti Blur. tapi ngahiji deui dina konsér reuni tanggal [[2 Juli]] [[2009]]<ref name="kapanlagi"></ref>.
 
==Diskografi==
Blur geus ngaluarkeun tujuh album diantarana: ''THINK TANK'' ([[2003]]), ''13'' ([[2009]]), ''BLUR'' ([[1997]]), ''THE GREAT ESCAPE'' ([[1995]]), ''PARKLIFE'' ([[1994]]), ''MODERN LIFE IS RUBBISH'' ([[1993]]), jeung ''LEISURE'' ([[1991]])<ref name="kapanlagi"></ref><ref name="blurcouk"[[http://Blur.co.uk Situs resmi Blur]](diaksés tanggal 26 Oktober 2011)></ref>.
 
==Poto Personil==
986

éditan