Béda révisi "Blur"

11 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
m
r2.7.1) (bot Nambih: id:Blur
m (r2.7.1) (bot Nambih: id:Blur)
 
[[Gambar:Blur_Concert_Hyde_Park_3_July_2009_(02).jpg|thumb|300px| Konsér Blur di Hyde Park]]
'''Blur''' nya éta grup musik asal [[Inggris]] anu dibentuk taun [[1989]] di [[Colchester]], Inggris<ref name="kapanlagi">[[http://selebriti.kapanlagi.com/hollywood/b/blur/ Blur-Kapanlagi.com]] (diaksés tanggal 26 Oktober 2011)</ref>. Personil Blur ayeuna diantarana: [[Damon Albarn]] salaku vokalis/keyboardis, [[Graham Coxon]] salaku gitaris jeung ''back-vokal'', [[Dave Rowntree]] salaku drummer, jeung [[Alex James]] salaku bassis<ref name="kapanlagi"></ref>. Taun [[2002]]-[[2006]] ieu grup musik sempet bubar, sabab Coxon kaluar ti Blur. tapi ngahiji deui dina konsér reuni tanggal [[2 Juli]] [[2009]]<ref name="kapanlagi"></ref>.
[[he:בלר]]
[[hu:Blur]]
[[id:Blur]]
[[it:Blur]]
[[ja:ブラー]]
14.599

éditan