Béda révisi "Bawang"

82 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
{{dipaké}}
[[Gambar:Bawang-bawangan.jpg|tumb|300px|right|Bawang-bawangan.]]
'''Bawang''' nya éta ngaran beubeutian nu sok dipaké masak, beuti bawang banguna méh buleud nyungcung, daunna buleud paranjang siga jarami.
Jenis jenis bawang aya rupa-rupa saperti : [[Bawang Banggala]] nya éta bawang nu gedé pisan, [[Bawang Beureum]] nya éta bawang anu beutina beureum, [[Bawang Bodas]] nya éta bawang anu beutina bodas, [[Bawang Daun]] nya éta sabangsa bawang teu beutian daunna buleud panjang sarta sagedé curuk.
Dumasar jenisna, bawang anu miboga mangpaat paling réa nya éta [[bawang bodas]].
 
==Rujukan==
{{reflist}}
 
{{pondok}}
[[kategori:tutuwuhan]]
 
873

éditan