Daérah: Béda antarrépisi

22 bita dipupus ,  10 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
(a)
 
mTidak ada ringkasan suntingan
{{gabungdari|Region}}
'''Daérah''', dina kontéks babagian administratif di [[Indonésia]], mangrupakeun kahijian masarakat hukum nu mibanda wates-wates [[téritori]] nu miboga hak ngatur jeung ngurus urusan pamaréntahan jeung kapentingan masarakat satempat dumasar kana prakarsa sorangan tina aspirasi masarakat.
 
7.286

éditan