Katus: Béda antarrépisi

295 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (r2.7.1) (bot Nambih: az, gu, io, is, jv, kk, mr, ms, nn, sh, sk, sl Ngarobih: ro)
Tidak ada ringkasan suntingan
{{Dipaké}}
[[Gambar:Stenocereus pruinosus.jpg|thumb|Katus]]
'''Katus''' asalna tina basa [[Yunani]] nya éta ''kaktos'', artina tutuwuhan anu cucukan. ''Linneaus'', ahli botani anu nyieun klasifikasi tutuwuhan katus asup kana kelompok tutuwuhan anu cucukan atawa ''Cactaceae''. <ref name="katus"> [http://www.bangfad.com/search/klasifikasi-kaktus] </ref>
 
[[Kategori: Tutuwuhan]]
1.725

éditan