Béda révisi "Tony Tony Chopper"

276 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
 
Sabada maotna Dokter Hiluluk, Chopper di asuh ku [[Dokter Kureha]].<ref name="Chopper"/> Didinya Chopper di ajarkeun [[Élmu Kedokteran]] ku Kureha.<ref name="Chopper"/> Hiji poé Chopper nyieun hiji obat anu teu kahaja ka dahar ku manéhna, tuluy wujud manéhna robah teu puguh rupana, ieu kajadian téh cikal bakalna "Rumble Ball" anu di paké Chopper pikeun gelut jeung musuhna.<ref name="Chopper"/>
 
==Diajar Pangobatan==
Chopper anu di teleport kuma, ahirna nepi ka pulo anu eusina manusia purba jeung manuk raksasa.<ref name="Chopper"/> Di pulo ieu Chopper diajar élmu pengobatan anu leuwih luhur, di perpustakaan medis tingkat hiji di dunya.<ref> One Piece volume 514 </ref>
==Rujukan==
{{reflist}}
484

éditan