Béda révisi "Bawang"

1 bita dipupus ,  9 tahun yang lalu
Ngahambat rusakna otak sarta sistem kekebalan, Mantuan ngahambat prosés penuaan,maéhan sél kanker, Bawang bodas bisa ngurangan resiko kanker,[[Bawang bodas]] anu dikonsumsi sacara rutin dina waktu nu tangtu bisa mantuan nurunkeun kadar kolesterol, Zat anti-kolesterol dina [[bawang bodas]] anu ngaranna ajoene nulungan nyegah ngagumpalan [[getih]], [[Bawang bodas]] bisa mantuan ngurangan stress, kahariwang, sarta depresi, [[Bawang bodas]] ngandung vitamin A, vitamin B, vitamin C, kalsium, potasium, antioksidan, [[Bawang bodas]] ngandung [[karoten]] sarta [[selenium]], ngobatan panyakit darah tinggi, Ngaronjatkeun insulin getih pikeun penderita diabetes, ngalumpuhkeun radikal bebs anu ngaréwong sistem kekebalan awak, Méré mangpaat minangka penawar racun (detoxifier) anu nangtayungan awak ti sagala rupa panyakit,Ngajaga stamina awak.<ref name="sumber2">{{id}}[http://kabarinews.com/article/Berita_Amerika/Amerika_Tips/22_KHASIAT_BAWANG_PUTIH/2344=id manfaat bawang ] (diaksés tanggal 26 Oktober 2011)</ref>
==Tingali ogé==
*[[Bawang Beureumbeureum]]
*[[Bawang Bodasbodas]]
 
 
==Rujukan==
873

éditan