Luffy sogeking

Geus aub 8 Séptémber 2009
Taya parobahan ukuran ,  9 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
 
Wilujeng Sumping
 
Anjeun ayeuna aya di tepas sim kuring Luffy sogeking.
 
Nami asli abdi nyaeta Irman, abdi pituin ti [[Bandung]] mung ayeuna nuju didamel di [[Jakarta]].
 
Info sanes katut abdi di :
 
* [http://en.wikipedia.org/wiki/User:Luffy_sogeking Luffy sogeking in Wikipedia English]
* [http://id.wikipedia.org/wiki/Pengguna:Luffy_sogeking Luffy sogeking di Wikipedia Bahasa Indonesia]
 
{{userboxtop|Kotak Pamaké}}
<div style="float: left; border: solid #1E90FF 1px; margin: 1px;">
}}
{{Userboxbottom}}
 
Wilujeng Sumping
 
Anjeun ayeuna aya di tepas sim kuring Luffy sogeking.
 
Nami asli abdi nyaeta Irman, abdi pituin ti [[Bandung]] mung ayeuna nuju didamel di [[Jakarta]].
 
Info sanes katut abdi di :
 
* [http://en.wikipedia.org/wiki/User:Luffy_sogeking Luffy sogeking in Wikipedia English]
* [http://id.wikipedia.org/wiki/Pengguna:Luffy_sogeking Luffy sogeking di Wikipedia Bahasa Indonesia]
 
[[id:User:Luffy sogeking]]
609

éditan