Béda révisi "Blur"

456 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
 
==Diskografi==
Blur geus ngaluarkeun tujuh album diantarana: ''THINK TANK'' ([[2003]]), ''13'' ([[2009]]), ''BLUR'' ([[1997]]), ''THE GREAT ESCAPE'' ([[1995]]), ''PARKLIFE'' ([[1994]]), ''MODERN LIFE IS RUBBISH'' ([[1993]]), jeung ''LEISURE'' ([[1991]])<ref name="blur">[[http://blur.co.uk/ Situs resmi blur]] (diaksés tanggal 26 Oktober 2011)</ref><ref name="kapanlagi"></ref>. Album parklife meunang opat panglélér ''Brit Awards'' atun [[1995]], lian ti éta, ieu album asup jadi jawara tangga lagu di Inggris bulan April [[1994]]. Album Parklife ngagambarkeun kaayaan perkotaan di Inggris katut pandangan modérenna jeung kahéngkéranana<ref name="sing365"></ref>. Album ''The Great escape'' langsung jadi jawara di ''British Album Charts''<ref name="sing365"></ref>. Ieu album kajual leuwih ti sajuta kopi di Inggris<ref name="sing365">{{en}}[[http://www.sing365.com/music/lyric.nsf/Blur-Biography/73D23055F343DA2C482568A100146AAD ''Blur's Boigraphy'']] (diaksés tanggal 31 Oktober 2011)</ref>. Album kalimana dirilis di ''Food/Parolophone'' bulan Pébruari [[1997]], sedengkeun di Inggris dirilis bulan Maret [[1997]]<ref name="sing365"></ref>. Blur kaasup grup musik anu ''jenius'', sabab osok ngagabungkeun sababaraha [[waditra]] tradiosonal dina musikna saperti [[banjo]], jsté<ref name="sing365"></ref>.
 
==Référénsi==
986

éditan