Béda révisi "Logam"

8.184 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar thumb|right|Kristal gallium Dina paélmuan kimia, hiji '''logam''' (bahasa Yunani: ''Metallon'') <ref>[http://www.perseus.tufts.edu/hopp...
(Nyieun kaca anyar thumb|right|Kristal gallium Dina paélmuan kimia, hiji '''logam''' (bahasa Yunani: ''Metallon'') <ref>[http://www.perseus.tufts.edu/hopp...)
(taya bédana)
889

éditan