Béda révisi "Nyi Roro Kidul"

12 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
{{dipaké}}
Nyi Roro Kidul, hiji tokoh mitos nu dipercaya ngawasa Laut Kidul.Ieu kapercayaan dipimilik ku masarakat pulo Jawa jeung Bali.
 
8.434

éditan