Béda révisi "Nyi Roro Kidul"

122 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Nyi Roro Kidul, hiji tokoh mitos nu dipercaya ngawasa Laut Kidul.<ref name="web1">[http://www.anneahira.com/dongeng-nyi-roro-kidul.html Nyi Roro Kidul] (Diakses tanggal 31 Oktober 2011) {{id}}</ref> Ieu kapercayaan dipimilik ku masarakat pulo Jawa jeung Bali.
{{dipaké}}
Nyi Roro Kidul, hiji tokoh mitos nu dipercaya ngawasa Laut Kidul.Ieu kapercayaan dipimilik ku masarakat pulo Jawa jeung Bali.
 
==Mitos Nyi Roro Kidul==
8.434

éditan