Béda révisi "Nyi Roro Kidul"

4 bita dipupus ,  9 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
 
==Makam Nyi Roro Kidul==
Di Pelabuhan Ratu aya makam nu dipercaya jadi makam Nyi Roro Kidul.<ref name="web2">[http://explore-indo.com/bahari/247-pantai-pelabuhan-ratu-panorama-keindahan-laut-berselimut-mistik.html Mistik] (Diakses tanggal 31 Oktober 2011) {{id}}</ref> perenahna 20 km ti Pelabuhan Ratu nya éta di basisir Karang Hawu. Di ieu makam ogé aya rohangan husus nu didominasi ku warna beureum tur aya lukisan gedé nu ngagambarkeun Nyi Roro Kidul. salian ti éta di gigireun makam Nyi Roro Kidul aya ogé makam Eyang Jalah Mata, Eyang Sanca Manggala jeung Eyang Syeh Husni Ali.
 
==Hajat Laut==
8.434

éditan