Béda révisi "Konéng"

19 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
== '''Asal-usul''' ==
Sajarahna konéng téh ti [[India]], tuluy sumebar ka sakabéh dunya nu paling utamana di daérah tropis. <ref name="sumber1"/> Tutuwuhan ieu miboga watang ''semu'' anu disusun ku ''pelepah daun'' anu jangkungna 25 nepi ka 100 cm.<ref name="sumber1"/> Bentuk [[daun]] buleud lir [[endog]] bari manjang, warnana [[héjo ngora]], unggal tanggal konéng miboga 6 nepi ka 10 helai daun.<ref name="sumber1"> [http://www.ubb.ac.id/menulengkap.php?judul=KUNYIT%20(CURCUMA%20DOMESTICA)&&nomorurut_artikel=45 Jenis Jenis Kunyit] (Dicutat tanggal 16 Oktober 2011) </ref>
 
== '''Mangpaat''' ==
Pamaké anonim