Béda révisi "Saté"

16 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
=='''Rupa-Rupa Saté'''==
# [[Saté hayam]] nya éta kadaharan khas [[Indonésia]].<ref name="sate"/> Saté hayam dijieun tina daging hayam.<ref name="sate"/> Umumna dimasak ku cara di beuleum ku [[areng]], maké bumbu [[kacang]] atawa bumbu [[kécap]].<ref name="sate"> [http://www.kaskus.us/showthread.php?p=417737326 Asal muasal Sate] (Dicutat tanggal 21 Oktober 2011) </ref>
# [[Saté lilit]], nya éta saté bahan dasarna [[udang]], ieu kadaharan téh khas Bali.<ref name="sate5> [http://inforesep.com/resep-sate-lilit-bali.html Sate Lilit Bali] (Dicutat tanggal 21 Oktober 2011) </ref>
# [[Saté maranggi]], nya éta saté tina daging sapi. <ref name="sate4"> [http://yosieandrearizky.com/tag/asal-sate-maranggi Sate Maranggi] (Dicutat tanggal 21 Oktober 2011) </ref> Saté maranggi ngandung saeutik kolesterolna. <ref name="sate3"> [http://www.indosiar.com/ragam/79740/sate-maranggi-sambal-oncom Sate Maranggi Sambal Oncom] (Dicutat tanggal 21 Oktober 2011) </ref>
# [[Saté gembrung]] atawa [[saté jeprét]], nya éta saté tina kulit [[sapi]] anu dibeulahan tuluy dikulub, sanggeus kitu di tojoskeun kana nyéré.<ref name="sate genbrung"/> Ieu kadaharan téh khas [[Ciamis]].<ref name="sate genbrung"/> Ieu saté katelah ku sebutan [[colok gembrung]], disebut kitu sotéh ku lantaran bahan dasarna tina kulit sapi jadi jiga kulit bedug (gembrung) anu dicolokan jiga saté. <ref name="sate genbrung"> [http://jabar.tribunnews.com/read/artikel/49669/Colok-Gembrung-Makanan-Tradisi-Lintas-Generasi Gebrung] (Dicutat tanggal 21 Oktober 2011) </ref>
Pamaké anonim