Béda révisi "Téko"

19 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
m (mindahkeun Teko ka Téko: éjahana teu leres)
# Téko [[kuningan]] <ref name="Sumber1"/>
# Téko [[keramik]], téko jinis ieu alusna dipaké [[téh héjo]] ku sabab téko keramik leuwih téréh ngaluarkeun suhu panas dina jero téko.<ref name="Sumber1"/>
# Téko [[gelas]].<ref name="Sumber1"> [http://groups.yahoo.com/group/pecinta_teh/message/10 Koleksi Teko Tehku] (Dicutat tanggal 20 Oktober 2011) </ref>
 
==Cara ngaleungitkeun kokotor dina téko==
Pamaké anonim