Béda révisi "Téko"

23 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
 
==Cara ngaleungitkeun kokotor dina téko==
Téko ilaharna sok dipaké wadah [[cai]] [[entéh]], lila kalilaan téko téh sok jadi kotor alatan urut entéh anu napel warnana.<ref name="Tips"/> Cara ngaleungitkeun kokotor dina téko nya éta ku cara téko téh digosok ku [[lebu]], asupkeun éta lebu kana jero téko tuluy béré [[cai]] nepi ka pinuh sanggeus kitu antepkeun salila sapeuting.<ref name="Tips"> [http://www.tabloidrumah.com/?p=2866 Menghilangkan Noda Teh pada Teko] (Dicutat tanggal 20 Oktober 2011) </ref> Salain ku lebu bisa ku kulit [[jeruk nipis]]. Carana asupkeun beulahan kulit jeruk nipis kana jero téko tuluy digolakeun, sanggeus kitu pareuman éta [[kompor]] antepkeun salila sajam.<ref name="Tips2"/> Piceun caina tuluy bersihkeun bagian jero téko.<ref name="Tips2"> [http://www.kaskus.us/showpost.php?p=359528161&postcount=1 16 manfaat kulit lemon] (Dicutat tanggal 20 Oktober 2011) </ref>
 
==catetan==
Pamaké anonim