Béda révisi "Bawang beureum"

19 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
 
=='''Kandungan Gizi'''==
Tina hasil panalungtikan, yén ''umbi'' bwang beureum miboga dosis 250 mg/kg bb, anu nyebabkeun nurunkeun kadar gula getih normal saloba 23,46%.<ref name="Bawang"> [http://tipsku.info/manfaat-bawang-merah/ Manfaat Bawang Merah] (Dicutat tanggal 14 Oktober 2011) </ref> dina ''tolbutamid'' dosisna 250 mg/kg bb sacara ''oral'', nembongkeun yén turuna kadar gula [[getih]] normal sebesar 22,21%, jeung nambahna ''air suling'' kalayan takarana 5 ml/kg bb sacara oral nandakeun yén nurunan kadar gula getih normal sebesar 3,00%.<ref name="Bawang"/> Salain ti éta kandungan bawang beureum
nya éta ''minyak atsiri'', ''sikloaliin'', ''metilaliin'', ''dihidroaliin'', ''flavonglikosida'', ''kuersetin'', ''saponin'', ''peptida'', ''fitohormon'', vitamin, jeung zat pati.<ref name="Manfaat"> [
http://lenterahati.web.id/khasiat-bawang-merah.html] (Dicutat tanggal 14 Oktober 2011) </ref>
 
 
 
==Referensi==
Pamaké anonim