Béda révisi "Cingcau Héjo"

14 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
 
=='''Mangpaat'''==
Pikeun ubar Alternatif Herbal nya éta pikeun jadi ubar tekanan [[darah tinggi]], [[demam]], gangguan dina beuteung, nyeri [[beuteung]], karacunan ngadahar [[udang]], [[radang lambung]], [[tipés]], panyakit [[usus]]. <ref name=sumber2> [http://www.roasehat.com/Tanaman-Obat/Tanaman-Obat-C-D/Cincau-Rambat.html Cincau Rambat] (Dicutat tanggal 21 Oktober 2011) </ref>
 
==catetan==
Pamaké anonim