Béda révisi "Batuk"

12 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
m
r2.7.1) (bot Nambih: id:Batuk
m (r2.7.1) (bot Nambih: id:Batuk)
 
Batuk lain panyakit tapi mangrupa mékanisme ketahana awak di [[saluran pernapasan]] jeung mangrupa gejala salah sahiji [[panyakit]] atawa [[reaksi]] awak nalika [[iritasi]] di [[tikoro]] ku sabab ayana [[lendir]], [[kadaharan]], [[kebul]], [[haseup]] jeung sajabana.
 
[[he:שיעול]]
[[hr:Kašalj]]
[[id:Batuk]]
[[io:Tuso]]
[[is:Hósti]]
14.599

éditan