Béda révisi "Anggur (inuman)"

2 bita dipupus ,  10 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
 
==Klasifikasi Anggur==
Ngelompokkeun u=anggur atawa wine dasarna mah gumantung kana buah anggur/grape nu diragian. <ref name="buku1"/>Numutkeun [[Grossman]], wine dibagi jadi; (1) Natural wine/natural still wine, table wine, (2) Sparkling wine, (3) Fortified wine, (4) Aromatic wine.<ref name="buku1"/>
 
==Referensi==
406

éditan