Béda révisi "Jam témbok"

58 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
''Jam témbok'' nya éta jam nu ditémpelkeun dina tembok.
 
 
[[Gambar:White Wall Clock.jpg|thumb|200px|left|Jam Tembok]]
406

éditan