Béda révisi "Ernst Mach"

432 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (r2.7.1) (bot Nambih: en:Ernst Mach)
[[gambar:Mach, Ernst (1905).jpg|thumb|Ernst Mach]]
 
'''Ernst Mach''' lahir tanggal [[18 Fébruari]] [[1838]] di Chrlitz-Tura ,Moravia Karajaan [[Austria]]. Tilar tanggal [[19 Fébruari]] [[1916]] di Haar, [[Jerman]].<ref name="thinkquest">{{en}}[http://library.thinkquest.org/18033/mach2.html Mach2] (diakses tanggal 10 November 2011)</ref>
 
Anjeunna nyaéta sauwan fisikawan jeung filsuf Austria anu nyambungkeun prinsip penting ngeunaan optic, mékanika, jeung dinamika gelombang jeung anu ngarojog sawangan yén [[élmu pangaweruh]] téh nyaéta hiji organisasi konséptual tina data pangalaman sénsori atawa observasi.<ref name="thinkquest"/>
 
==Sumber==
816

éditan