Spéktrum sumebar: Béda antarrépisi

34 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (bot Nambih: ca:Espectre eixamplat)
Tidak ada ringkasan suntingan
'''Spéktrum sumebar''' ([[Basa InggrisIndonésia]]: ''spreadspektrum spectrumtersebar'', {{lang-en|spread spectrum}}) nyaéta hiji padika komunikasi di mana kabéh sinyal komunikasi disebar di sakumna spéktrum [[frékuénsi]] anu sadia. Rubakna pita frékuénsi anu dipaké, gumantung kana téknolgi anu dipaké.
 
== Kasang Tukang ==
Pamaké anonim