Béda révisi "Kidul"

2 bita dipupus ,  9 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
[[Gambar:Compass Rose Dutch NorthSouth.svg|thumb|200 px|Kidul (Z {{lang-nl|Zuid}}) pernahna aya di handap gambar [[kompas]]]]
'''Kidul''' ([[Aksara Sunda|Aks. Sunda]]:ᮊᮤᮓᮥᮜ᮪) nya éta salah sahiji arah dina [[kompas]], patukangtonggong jeung arah [[kalér]].Ieu arah téh beulah katuhu arah [[wétan]] ([[panon poé]] mucunghul).<ref name="KBBI">[http://kamusbahasaindonesia.org/selatan Kamus Bahasa Indonesia (online)-Selatan] (diaksés tanggal 26 September 2011)</ref> Lamun urang nyanghareup ka [[kalér]] hartina urang nonggong ka kidul. <ref name="danadibrata"> [[R.A. Danadibrata. [[2006]]. ''Kamus Basa Sunda''. Bandung: Panitia Penerbitan Kamus Basa Sunda. ISBN 979-3631-91-0</ref>
 
Pamaké anonim