Béda révisi "Taksi"

2.344 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar thumb|200px|right|Taksi Blue Bird '''Taksi''' nya éta angkutan umum nu ngagunakeun mobil keur ngangkut panumpangna.<ref name="internet1"> [http:...
(Nyieun kaca anyar thumb|200px|right|Taksi Blue Bird '''Taksi''' nya éta angkutan umum nu ngagunakeun mobil keur ngangkut panumpangna.<ref name="internet1"> [http:...)
(taya bédana)
406

éditan