Béda révisi "Sampo"

684 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar thumb|200px|left|Sampo ''Sampo'' nya éta sabun cair keur ngumbah buuk jeung kulit hulu, dijieun ...)
 
Tidak ada ringkasan suntingan
[[Gambar:HK BaWang Int'l Shampo 霸王國際 Packaging container.JPG|thumb|200px|left|Sampo]]
'''Sampo''' nya éta [[sabun]] cair keur ngumbah [[buuk]] jeung kulit hulu, dijieun tina campuran tutuwuhan atawa zat kimia. <ref name="internet2">[http://www.artikata.com/arti-348871-sampo.html Pengertian Sampo] diakses tanggal 09 November 2011</ref>Sampo nya éta produk keur ngarawat buuk nu digunakeun pikeun ngaleungitkeun [[minyak]], kotoran, partikel kulit, [[ketombé]], polusi lingkungan sarta partikel kontamina lian nu sacara bertahap numpuk dina buuk. <ref name="internet1"> [http://archive.kaskus.us/thread/4220835 Sejarah Sampo] diakses tanggal 09 November 2011</ref> Tujuanna nya éta ngaleungitkeun komponén nu teu dipikahayang tapi teu ngajadikeun buuk hésé diatur.<ref name="internet2"/> Sampo nalika dicaian mangrupa surfaktan bisa mersihan buuk jeung kulit hulu, bisa ngaleungitkeun minyak alami nu melumasi buuk. <ref name="internet2"/>Kuramas sering ogé bareng jeung maké kondisionér pikeun ngababarikeun nyisiran jeung styling.<ref name="internet2"/>
 
==Sajarah Sampo==
 
[[id:Sampo]]
[[ar:شامبو]]
[[ast:Xampú]]
[[bn:শ্যাম্পু]]
[[ca:Xampú]]
[[cs:Šampon]]
[[da:Shampoo]]
[[de:Haarwaschmittel]]
[[el:Σαμπουάν]]
[[en:Shampoo]]
[[eo:Ŝampuo]]
[[es:Champú]]
[[eu:Xanpu]]
[[fa:شامپو]]
[[fi:Sampoo]]
[[fr:Shampooing]]
[[ga:Foltfholcadh]]
[[gl:Xampú]]
[[he:שמפו]]
[[hi:शैंपू]]
[[hu:Sampon]]
[[it:Shampoo]]
[[ja:シャンプー]]
[[jv:Sampo]]
[[ko:샴푸]]
[[lb:Shampoing]]
[[ml:ഷാമ്പു]]
[[nl:Shampoo]]
[[no:Sjampo]]
[[pl:Szampon]]
[[pt:Xampu]]
[[ro:Șampon]]
[[ru:Шампунь]]
[[scn:Sciampù]]
[[simple:Shampoo]]
[[sv:Schampo]]
[[th:แชมพู]]
[[tr:Şampuan]]
[[uk:Шампунь]]
[[zh:洗髮精]]
406

éditan