Béda révisi "Sunan Gunung Jati"

100 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar {{dipaké}} Syarif Hidayatullah atawa leuwih kasohor ku sebutan Sunan Gunung Jati ==Referensi== {{Reflist}} {{pondok}})
 
 
{{pondok}}
 
[[kategori: Walisongo]]
 
[[en:Sunan Gunungjati]]
[[id:Sunan Gunung Jati]]
[[ms:Sunan Gunung Jati]]
8.434

éditan