Béda révisi "Sunan Gunung Jati"

48 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
.[[Al-Imam Sayyidina Hussain]]
 
.Al-Husain putera [[Ali bin Abu Tholib]] jeung [[Fatimah Az-Zahra]] binti [[Muhammad]].<ref name="buku2"/>
 
=== Silsilah dari Raja Pajajaran ===
.[[Niskala Wastu Kancana]] atawa Prabu Siliwangi I
 
.[[Prabu Linggabuana]].<ref name="buku2"/>
 
==Referensi==
8.434

éditan