Béda révisi "Sendal"

360 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
Casual Friday ngalonggarkeun dina naon anu dianggap pakéan kantor anu pas geus nyieun konsumén leuwih fleksibel ngeunaan pakéan kasual.<ref name="sumber2"/> Kiwari, geus aya perhatian média nu jembar di Amérika Sarikat ngeunaan naha flip-flop atawa sendal mangrupa pakéan anu luyu pikeun dipaké ka White House pikeun papanggih présidén.<ref name="sumber2"/> Dua puluh taun katukang mah sawala nu kasebut tadi moal kungsi dianggap.<ref name="sumber2"/>
 
Busana geus jadi pendorong pasar konci pikeun alas suku, kaasup sendal.<ref name="sumber2"/> Salila sawatara warsih pamungkas, alas suku geus jadi fashion item utama - lain ngan saukur jadi produk pelengkap pikeun pakéan.<ref name="sumber2"/> Kelir, pola, lawon sarta gaya geus jadi laér leuwih wani sarta gaya parobahan leuwih mindeng.<ref name="sumber2"/>
 
==Rujukan==
357

éditan