Béda révisi "Rano Karno"

59 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (Gambar Rano+Karno+ranokarno.jpg dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Cecil)
Tidak ada ringkasan suntingan
[[Gambar:Bung Rano Karno.jpg|thumb|250px|right|Rano Karno]]
 
 
[[Rano Karno]] lahir di [[Jakarta]], [[8 Oktober]] [[1960]]. <ref name="Rano Karno"> [http://www.legendamusik.com/index.php?option=com_content&view=article&id=92:biografi-rano-karno&catid=34:legenda-musik-indonesia-1&Itemid=53 Rano Karno] (Diakses tanggal 12 November 2011) </ref> Manéhna nya éta aktor [[Indonésia]] anu kasohor salaku ''Si Doel'' dina film sinétron [[Si Doel Anak Sekolahan]]. <ref name="Rano Karno"> </ref> Bapana nya éta saurang aktor kawakan, [[Soekarno.M.Noer]]. <ref name="Rano Karno"> </ref> Sajaba ti éta manéhna ogé miboga dulur anu sarua maén film nya éta [[Tino Karno]] jeung [[Suti Karno]]. <ref name="Rano Karno"> </ref> Manéhna kungsi diberitakeun jadi pendamping [[Fauzi Bowo]] salaku wawakil [[gubernur]] dina pemilihan gubernur [[DKI Jakarta]] taun [[2007]]. <ref name="Rano Karno"> </ref> [[Maret]] [[2008]], manéhna jadi Wawakil [[Bupati]] [[Tangerang]] pikeun période [[2008]]-[[2013]]. <ref name="Rano Karno"> </ref>
853

éditan