Suku (satuan panjang): Béda antarrépisi

Taya parobahan ukuran ,  10 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
(a)
 
mTidak ada ringkasan suntingan
'''Suku''' ([[basa Inggris]]: ''foot'', jamak: ''feet'') mangrupakeun [[satuan panjang]] non-[[unit SI|SI]] nu ilahar dipaké di [[Britania Raya]] jeung [[Amérika Sarikat]]. 1 suku nya éta kira-kira sapertilu [[méter]] atawa pasna 0,3048 m. 1 suku ogé sarua jeung 12 [[inci]]. 3 suku sarua jeung 1 [[yard]]. Simbol internasional keur suku nya éta '''ft'''.
 
'''KakiSuku pasagi''' mangrupkauen satuan aréa pikeun '''suku'''. 1 ft² (dibaca: 1 suku pasagi) sarua jeung hiji daérah winangun pasaga nu panjang gigirna 1 '''suku'''.
{{satuan-stub}}
 
7.286

éditan