Béda révisi "Mesolitikum"

132 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar {{dipaké}} '''Mésolitikum''' nya éta)
 
{{dipaké}}
[[Gambar:Abri sous roche.jpg|thumb|300px|right|imah di jaman mesolitikum]]
'''Mésolitikum''' nya éta
'''Mésolitikum''' nya éta jaman [[batu]] pertengahan, anu dimana harita [[manusa]]
873

éditan