Pamayang: Béda antarrépisi

188 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
{{dipaké}}
[[Gambar:Kuala Kedah - bot bot nelayan.jpg|thumb|300px|right|pamayang di indonesia]]
'''pamayangPamayang''' nya éta [[pakasaban]] hiji jelma anu gawéna ngala [[lauk]] di basisir atawa [[sagara]].<ref name="sumber1">{{id}}Hj.Patimah,spk. Ensiklopedi Sunda : Alam, Manusia dan Budaya termasuk Budaya Cirebonan dan Betawi. PT Dunia Pustaka Jaya. Jakarta 2000. </ref>
Pakakas anu utama pikeun ngala [[lauk]] nya éya [[parahu]] mayang anu mangrupa [[parahu]] husus pikeun pamayang ngala [[lauk]] di [[sagara]], jeung [[jaring]].<ref name="sumber1"/>
 
 
 
873

éditan