Béda révisi "Citakan:Artikel petingan"

20 bita ditambahkeun ,  14 tahun yang lalu
m
kat
m (deui)
m (kat)
* Citakan ieu disimpen di handap artikel.
* Citkan ieu nambahan kategori: {{kat|Artikel Geulis}}
[[Kategori:Citakan]]
 
[[id:Templat:Artikel bagus]]
[[en:Template:Featured article]]
12.294

éditan