Kolécér: Béda antarrépisi

332 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar Kolécér nyaéta wangunan silinder kalayan bilah-bilah di sisina anu bisa muter dina hiji poros mwnggunakan tanaga mesin atawa aliran angin, gas, sarta cairan. Sabot muter, ko...
(Nyieun kaca anyar Kolécér nyaéta wangunan silinder kalayan bilah-bilah di sisina anu bisa muter dina hiji poros mwnggunakan tanaga mesin atawa aliran angin, gas, sarta cairan. Sabot muter, ko...)
(taya bédana)
956

éditan