Nagri: Béda antarrépisi

287 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
r
m (mindahkeun Nagara ka Nagri: kontéks)
(r)
:''Ulah lieu jeung [[Nagara]]''
'''Nagara''' nyaéta hiji [[wilayah]] di dunya ieu anu kakawasaan dina [[politik]], [[militér]], [[ékonomi]], [[sosial]] atawa [[budaya]]na diatur ku pamaréntahan anu aya di wilayahna.
:''Pikeun guna lian, tempo [[Nagri (disambiguasi)]]''
Hiji '''nagri''' mangrupakeun hiji wewengkon nu légalna kawanoh salaku hiji éntitas dina géografi pulitis. Hiji nagri bisa mangrupa [[nagara daulat]] merdika atawa nu aya dina kakawasaan nagara lian, salaku hiji non-daulat atawa baheulana babagian pulitis nu daulat, atawa hiji wewengkon géografis nu kaasosiasi jeung hiji bangsa nu baheulana indepénden kalawan cicirén pulitis nu béda.
 
== Tempo ogé ==
* [[Daptar nagaraNagara]]
 
{{pondokgeo-stub}}
 
[[Kategori:Géografi]]
7.286

éditan