Nagri: Béda antarrépisi

1 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
(r)
mTidak ada ringkasan suntingan
:''Ulah lieulieur jeung [[Nagara]]''
:''Pikeun guna lian, tempo [[Nagri (disambiguasi)]]''
Hiji '''nagri''' mangrupakeun hiji wewengkon nu légalna kawanoh salaku hiji éntitas dina géografi pulitis. Hiji nagri bisa mangrupa [[nagara daulat]] merdika atawa nu aya dina kakawasaan nagara lian, salaku hiji non-daulat atawa baheulana babagian pulitis nu daulat, atawa hiji wewengkon géografis nu kaasosiasi jeung hiji bangsa nu baheulana indepénden kalawan cicirén pulitis nu béda.
7.286

éditan