Béda révisi "Tabel lambang matematis"

22 bita ditambahkeun ,  16 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Additionally, the second line contains an informal definition, and the third line gives a short example.
 
'''NoteCatetan:''' Mun Ifsababaraha somelambang ofteu thenémbongan symbolssakumaha don't display properly for youmistina, thenpanyaksrak youranjeun browsercan doessagemblengna not completely implement thengalarapkeun [[HTML]] 4 [[character entity|character entities]], oratawa youanjeun havekudu to install additionalnginstal [[fontaksara]]s tambahan.
YouAnjeun canbisa checkmariksa yourpanyaksrak browseranjeun di [http://www.alanwood.net/demos/ent4_frame.html heredieu].
 
<table border=1 cellspacing=0>
 
<tr bgcolor=#a0e0a0>
<th>SymbolLambang</th>
<th>NameNgaran</th>
<th>reads asDibaca</th>
<th>CategoryKategori</th>
</tr>
 
<tr>
<td rowspan=3 bgcolor=#d0f0d0 align=center><h1>+</h1>
<td>[[additiontambah]]
<td>plus
<td>[[arithmeticaritmétik]]
<tr> <td colspan=3>4 + 6 = 10 meansnu thathartina ifmun fouropat isditambahkeun addedka to 6genep, the sumjumlahna, oratawa resulthasilna, isnyéta 10. <tr> <td colspan=3>43 + 65 = 108; 2 + 7 = 9
 
<tr>
<td rowspan=3 bgcolor=#d0f0d0 align=center><h1>&minus;</h1>
<td>[[subtractionkurang]]
<td>minus
<td>[[arithmeticaritmétik]]
<tr> <td colspan=3>9 &minus; 4 = 5 nu meanshartina thatmun ifsalapan 4dikurangan is subtracted from 9opat, thehasilna resultbakal will be 5lima. TheTanda minus signogé alsonandakeun denotesyén thathiji a number isangka [[negativeangka négatif andjeung non-negative numbersnégatif|negativenégatif]]. ForPikeun exampleconto, 5 + (&minus;3) = 2 meanshartina thatmun iflima fiveditambahkeun andjeung negativenégatif three are addedtilu, the result ishasilna twodua.<tr> <td colspan=3>87 &minus; 36 = 51
 
<tr>
11.750

éditan