Citakan:Umur hirup: Béda antarrépisi

Taya parobahan ukuran ,  10 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m (bot Nambih: en:Template:Lifetime)
mTidak ada ringkasan suntingan
{{{1{{{1|}}}|[[Category:Nu babar taun {{{1}}}|{{{3}}}]]}}}
{{{2{{{2|}}}|[[Category:Nu pupus taun {{{2}}}|{{{3}}}]]}}}
{{Ifndef|{{{2}}}|[[Category:JalmaJalmi hirup|{{{3}}}]]}}<noinclude>
[[Category:Citakan nu patali jeung jalma|{{PAGENAME}}]]
 
7.284

éditan