Béda révisi "Cesc Fabregas"

255 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
 
==Awal Karir==
Fabregas ngamimitian karir sepak bolana di Akademi sepak bola [[La masia]], [[Barcelona]].<ref name="Karir">[http://sosok.kompasiana.com/2011/05/04/francesc-fabregas-soler/ Karir]] (Diaksés 02-12-2011)</ref> Anjeunna saentragan jeung [[Pedro Rodriguez]], [[Gerard Pique]], jeung [[Lionel Messi]].<ref name="Karir"/> Dina usia nu masih ngora, Fabregas indit ka [[London]] sabada [[Arsene Wenger]] ningali bakatna, nu ahirna resmi dikotrak ping [[11 Séptémber]] [[2003]].<ref name="Karir"/> Dina Usiana nu masih 16 taun, Fabregas masih kénéh cicing dina tim ''Reverse Team'' [[Arsenal]].<ref name="Karir"/> Sabada samusim, anjeunna mulai dipercaya pikeun ngeusian posisi tengah Arsenal, sabab harita loba pamaén anu cidera.<ref name="Karir"/>
 
==Rujukan==
484

éditan