Béda révisi "Cesc Fabregas"

471 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (r2.7.1) (bot Nambih: id:Cesc Fàbregas)
 
==Awal Karir==
Fabregas ngamimitian karir sepak bolana di Akademi sepak bola [[La masia]], [[Barcelona]].<ref name="Karir">[http://sosok.kompasiana.com/2011/05/04/francesc-fabregas-soler/ Karir]] (Diaksés 02-12-2011)</ref> Anjeunna saentragan jeung [[Pedro Rodriguez]], [[Gerard Pique]], jeung [[Lionel Messi]].<ref name="Karir"/> Dina usia nu masih ngora, Fabregas indit ka [[London]] sabada [[Arsene Wenger]] ningali bakatna, nu ahirna resmi dikotrak ping [[11 Séptémber]] [[2003]].<ref name="Karir"/> Dina Usiana nu masih 16 taun, Fabregas masih kénéh cicing dina tim ''Reverse Team'' [[Arsenal]].<ref name="Karir"/> Sabada samusim, anjeunna mulai dipercaya pikeun ngeusian posisi tengah Arsenal, sabab harita loba pamaén anu cidera.<ref name="Karir"/>
 
Fabregas asup kana tim utama dina musim [[2005]] - [[2006]] ngagentikeun posisi [[Vieira]], loba nu ragu ku kamampuan Fabregas pikeun ngagenti posisi Vieira sabagé kaptén, tapi ahirna Fabregas bisa ngabuktikeun yén anjeunna pamaén sapak bola nu hébat.<ref name="Karir"/> Nalika usia 20 taun, [[Louis Aragones]] ngageroan Fabregas pikeun ngalengkepan squad [[matador]] dina [[Piala Dunia]] 2006.<ref name="Karir"/>
 
==Rujukan==
 
{{pondok}}
[[Kategori:Atlit]]
[[Kategori:Pamaén sépak bal]]
 
[[ar:سيسك فابريغاس]]
484

éditan