Béda révisi "Cesc Fabregas"

528 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
Fabregas ngamimitian karir sepak bolana di Akademi sepak bola [[La masia]], [[Barcelona]].<ref name="Karir">[http://sosok.kompasiana.com/2011/05/04/francesc-fabregas-soler/ Karir] (Diaksés 02-12-2011)</ref> Anjeunna saentragan jeung [[Pedro Rodriguez]], [[Gerard Pique]], jeung [[Lionel Messi]].<ref name="Karir"/> Dina usia nu masih ngora, Fabregas indit ka [[London]] sabada [[Arsene Wenger]] ningali bakatna, nu ahirna resmi dikotrak ping [[11 Séptémber]] [[2003]].<ref name="Karir"/> Dina Usiana nu masih 16 taun, Fabregas masih kénéh cicing dina tim ''Reverse Team'' [[Arsenal]].<ref name="Karir"/> Sabada samusim, anjeunna mulai dipercaya pikeun ngeusian posisi tengah Arsenal, sabab harita loba pamaén anu cidera.<ref name="Karir"/>
 
Fabregas asup kana tim utama dina musim [[2005]] - [[2006]] ngagentikeun posisi [[Vieira]], loba nu ragu ku kamampuan Fabregas pikeun ngagenti posisi Vieira sabagé kaptén, tapi ahirna Fabregas bisa ngabuktikeun yén anjeunna pamaén sapak bola nu hébat.<ref name="Karir"/> Nalika usia 20 taun, [[Louis Aragones]] ngageroan Fabregas pikeun ngalengkepan squad [[matador]] dina [[Piala Dunia]] 2006.<ref name="Karir"/>
 
===Karir Junior===
# 1995–1997 : Mataro<ref name="Biografi"/>
# 1997–2003 : Barcelona<ref name="Biografi"/>
# 2003 : Arsenal<ref name="Biografi"/>
 
===Karir Senior===
# 2003–2011 : Arsenal<ref name="Biografi"/>
# 2011–Ayeuna : Barcelona<ref name="Biografi"/>
 
===Karir Timnas===
# 2002–2003 : Spain U16<ref name="Biografi"/>
# 2003–2004 : Spain U17<ref name="Biografi"/>
# 2005 : Spain U20<ref name="Biografi"/>
# 2004–2005 : Spain U21<ref name="Biografi"/>
# 2006–Ayeuna : Spain<ref name="Biografi"/>
 
==Rujukan==
484

éditan